Film i mørket.

Hej bloggen.
Jeg tænkte hvad kan i bruge her i vinter mørket? FILM! Jeg elsker selv at se film og her til vinter kan det være rigtig hyggeligt at kravle under dyne og se en film. Jeg har fundet 3 film som jeg selv har set og gerne vil anbefale jer.

LOL:
Det første billede i ser er fra filmen LOL. I LOL følger man Lola der lige er startet på et nyt skoleår og finder ud af at hendes kæreste har været utro, filmen handler kort sagt om hendes mor, drømmefyren og veninderne.
TRAILER

PROJECT X:
På nummer to billede ser i et billede fra Project X, der handler om tre drenge der går i high school og prøver at få folk til at kende deres navne. Deres plan er at holde en fest, men aftenen ender ikke som drengene troede og ingen er nu i tvivl om hvem de er.
TRAILER

FOOTLOOSE:
Det sidste billede af fra footloose som er en genindspilning, og handler om en dreng der kommer til en landsby hvor de unge er blevet forbudt at danse og feste. Han sætter gang i byens unge og starter en kamp mod de voksne, kampen om retten til at danse. Og selvfølgelig er der en kærligheds historie ind over.
TRAILER

Instagram: @vibekedf
Twitter: @vibekelove

Ingen kommentarer:

Send en kommentar