Jeg vil allerførst undskylde det dårlige billede, men mit spejlrefleks er ikke hjemme lige nu, så det blev med min Iphone. 
Det indlægget her handler om er at jeg vil fortælle jer om caseapp.dk . Caseapp er stedet hvor du kan designe dit helt eget cover til din Iphone, Macbook, Samsung Galaxy, Ipads osv. Du kan vælge lige det billede du vil og du kan selv tilsætte tekst. De to covers ovenover har jeg designet selv og er virkelig glade for dem. Mit første, det til højre havde jeg på i et år og det er så grundet de ridser der er, da jeg er ret god til at tabe den.. og der er ikke sket noget med min iphone i den mellemtid jeg har haft coveret på. Men jeg synes skam i skal kigge på deres side og deres instagram @caseapp, hvor du også får en masse inspiration til hvad lige præcis du kan få på. Jeg er super glad for mine covers og jeg håber også du vil! 
Dette er et sponseret indlæg

4 kommentarer:

 1. Ej hvor er de bare fine! :-)

  Knus Michelle ♥
  http://giveyourdaycolors.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. Det er sådan en fin idé at man selv kan designe sit cover! :)

  SvarSlet
 3. Hej
  Jeg kan se du fulgte med som fast læser af min gamle blog “dancing on my own” - Jeg har lige startet min nye blog op igen, så måske du har lyst til at kigge forbi den og følge mig der istedet?

  http://www.minuit.dk

  Knus Katrine

  SvarSlet
 4. Virkelig fede covers!

  mariasschmidt.blogspot.dk

  SvarSlet