Gossip Girl er en rigtig god serie, og hvor jeg dog elsker at følge med i de forkælede personer på The Upper East Side. Det er virkelig en serie som jeg anbefaler og man bliver virkelig fanget af den. Se den. nu!
Friends kære Friends. Den serie kan man jo se om og om igen. Jeg har selv boxen, og et enkelt afsnit kan køre en trist dag god. Hvis ikke du har set serien så se den nu. Det er (for mit vedkomne) helt ligemeget hvor du starter, du finder ind i deres roller på et enkelt afsnit. Den serie forbliver atter min ynglings komedie serie. 


Pretty Little Liars har jeg ikke set færdig. Men disse fire pigers "mission" om hemmeligheden som de skal skjule, kan helt klart tiltrække min opmærksomhed, og jeg overbejer kraftigt at starte op med serien igen.

Vampire Diaries var den første serie jeg hang fast i, og skulle se fra starten af. Dramaet om de to vampyrer (Damon og Stefan) og den forældreløse Elena og den overnaturlige verden, er noget jeg elsker. Det er en helt vildt god serie, som jeg glæder mig til at se videre igen. Det er en af de bedste serier jeg har set, se den!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar