SNE PÅ KME


Lige et lille update. D. 1 dec. kom der sne her i Klejtrup. Det var virkelig skønt, og alle var i godt julehumør. Søndag kl. 09:00 gik min roomie Clara og jeg en skøn lille tur i sneen, her får i lige nogle billeder.
Ps. Jeg er i fuld gang med videoen, men jeg synes ligesom lidt der mangler noget mere video, så det er jeg igang med at filme. Håber i kan vente på den.

5 kommentarer:

 1. Fine billeder :-)

  http://innocentcherry.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Hej Sofie! Jeg er hel vildt forelsket i din blog ;) Jeg er vild med de fine indlæg, med dig, familie, venner, outfits og dertil også lidt om din efterskole. Det er godt kompineret!
  Jeg har selv en blog, så hvis du har tod og lyst, så smut endelig forbi: relfexionsdemoi.blogspot.com. Hvis min blog, så er en blog for dig, så villed det gøre mig SÅ glad, hvis du havde lyst til at blive fast læser!
  Knus (Jeg er forresten fast læser, på din blog nu! ;))

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh tusind tak for din meget søde kommentar, jeg tager da helt klart et smut forbi din blog.
   Jeg er glad for at du synes det er godt kombineret, da jeg har haft mange tanker om hvordan jeg skulle kunne blogge, om forskellige ting som oplevelser, mode og nu om hvordan det er på efterskole. Også med hensyn til tid til at blogge, når man går på efterskole. :-)

   Slet
  2. jeg kan ikke komme ind på din blog, er du sikker på at det er den rigtige? :-)

   Slet