EFTERSKOLESNAK


Ja, det i ser i baggrunden på disse fine photo booth billeder er min væg som jeg fyldt med LP plader på efterskolen! Synes selv det er rimelig nice..
Men det var egentlig ikke det jeg ville skrive om i dag. Jeg vil skrive lidt om hvordan det er at gå på efterskole. Jeg fik rent faktisk ideen da vi havde noget der hed "medborgerskabstime" i dag, som handler om det med at gå på efterskole. Det sociale og sådan. Fordi det kræver jo meget at gå på efterskole, da det handler meget om respekt for hinanden, og at tage hensyn og at være åben overfor alle, ingen fordomme osv. Men det er meget det med at man ikke har så meget tid til sig selv, at man er omringet af mennesker hele tiden. Jeg er "heldigvis" ikke sådan en person som har vildt svært ved at være åben overfor alle, ikke turde gå hen og snakke med en fremmet, men jeg tror helt klart at der er nogle som har det lidt svært ved at udfordre sig selv på det sociale. For nogle kan det jo svært, både det at forlade ens hverdag derhjemme, hvor man havde meget tid til sig selv osv. Da jeg har tre rumboer, er det endnu svære at være alene, men jeg har ikke så meget imod det. Og så er der jo det med at skulle håndtere det med at man ikke lige kan gå hen og snakke med sine forældre og søskende. Det kan man da godt savne lidt engang imellem. Men det er altid hyggeligt at få noget post haha.
Det kan godt være der kommer mere snak om efterskolelivet senere på bloggen, er det noget i vil synes om? Og kunne i tænke jer en roomtour på mit værelse??

2 kommentarer:

  1. Vibeke Frederiksen29. august 2012 kl. 10.33

    jeg er helt vild med efterskole snak :-) og JA ROOMTOUR :D

    SvarSlet